Arrangmenter, lejrskole og mærkedage

Kontakt os

På Esrum Kost- og Friskole har vi en lang række traditioner som vi holder i hævd, og som er med til at bryde hverdagens trummerum, og skabe fælles glæde og fælles minder.

Også når det kommer til traditioner og mærkedage er fællesskabet vigtigt, og du forventes derfor at deltage på lige fod med dine skolekammerater, for sammen er vi bedst.

Selvfølgelig fejrer vi din fødselsdag, hvis du ønsker det. Vi pynter op med flag, og hvis du bor på kostafdelingen, vil du få en fødselsdagsgave, ligesom du får lov til at bestemme aftensmaden.

Så holder vi naturligvis både gammel elev-fest, åbent hus-arrangement, juleafslutning, gallafest, dimissionsfest, natløb og temauger. Når sommerferien står for døren, holder vi vores berømte ”Strandiade”, hvor vi tager en dag sammen på stranden, med leg og fælles aktiviteter og naturligvis en tur i vandet.

Som elev på Esrum Kost- og Friskole skal du selvfølgelig også med på vores lejrskole, og bor du på kostafdelingen, og har boet på kostafdelingen det forgangne år, og fortsætter i det nye skoleår, er der også mulighed for en sommerskole/studietur, der som regel ligger i den sidste uge af sommerferien. Vi har både været i Berlin og New York, og flere gange i Frankrig, men det kan også være vi vælger at tage en tur i et luksussommerhus i Jylland.

Under sommerskolen har hver af de deltagende pædagoger ansvar for emner med læringsmæssigt indhold. Ud over det faglige indhold giver sommerskolen også rig mulighed for, at voksne og kostelever lærer hinanden bedre at kende og får arbejdet med forventningerne til det kommende skoleår.

Turen er en vigtig del af at være kostelev på Esrum, så vi bestræber os på at få alle fortsættende elever til at deltage.

Skriv til os

+45 48 39 09 50