For dig der går på skolen

Kontakt os

De fleste af de børn og unge, der er indskrevet på Esrum Kost og Friskole, har nogle udfordringer, de ikke har kunnet få løst i deres almindelige skole. Det kan være, at de har svært ved at lære, hvis de er i en stor klasse, hvor læreren ikke har så meget tid til den enkelte elev. De kan også have haft svært ved at enes med klassekammeraterne. De kan have det, der hedder indlæringsvanskeligheder – altså rigtigt svært ved at læse og skrive. Eller have en diagnose, fx ADD, som måske har gjort, at de er kommet langt bagud fagligt.

Samtidig er de – lige som alle andre børn og unge – meget forskellige. Nogle er vildt optaget af computere, nogle elsker at spille fodbold eller gå til fitness, og nogle drømmer om at være med i et musikband. Mange elever siger i øvrigt, at kammeratskabet på Esrum er noget af det, de er allergladest for.

For dig som elev er det ekstra vigtigt at vide, at det ikke gør noget, at du er bagud, når du starter på skolen. Vi skal nok hjælpe dig med at få lært det, du skal lære, for at få en 9.-10. klasses afgangsprøve. Selvfølgelig skal du også selv være indstillet på at give den en skalle – men det skal vi nok finde ud af.

Lærerne er gode at snakke med, og de hjælper dig også med de andre ting, du kan have det svært med. Vi plejer også at løse de konflikter, der måtte opstå, på stedet, så de kommer ud af verden, og du slipper for at gå rundt og måske have ondt i maven over et eller andet.

Skriv til os

+45 48 39 09 50