Ledige stillinger

Kontakt os

Ledige stillinger vil altid blive slået op på vores hjemmeside.

Lige nu søger vi;

Skoleleder søges

Fysik og kemilærer

Læsevejleder eller lærer med særlige læsefaglige kvalifikationer søges

Du  er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Til gengæld leder vi altid efter gode vikarer:

Ønsker du et meningsfyldt job med at hjælpe børn og unge med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Vil du være med til at skabe livsduelige børn og unge med mod på tilværelsen, i samarbejde med et fagligt kompetent hold kolleger, så leder Esrum Kost- & Friskole efter dig.

Som vikar på kostafdelingen skal du være med til at skabe et miljø hvor støtte/omsorg, struktur og tydelighed er nogle af nøgleelementerne. Du forventes at have et ressource orienteret syn på eleverne og kan skabe den tryghed og forudsigelighed, der kræves for at skabe udvikling for eleverne. Du have skal lyst til at indgå i et tæt samarbejde både med de øvrige pædagoger, såvel som med lærergruppen tilknyttet friskolen.

Vi foretrækker at du har erfaring fra arbejdet med børn og unge, eller er studerende indenfor det pædagogiske eller socialfaglige område, og at du kan tage vagter i forbindelse med kursus, sygdom og temadage. Der er behov for en vis fleksibilitet, da vi både har dagvagter, aftenvagter, nattevagter og nogle gange weekendvagter.

Har du lyst til at være en del af vores tilbud, så send os en mail på kontor@administration.dk og så vender vi naturligvis tilbage til dig.

Skriv til os

+45 48 39 09 50