Gruppeinddeling

Kontakt os

Esrum Kost-og Friskole er for elever med mange typer af udfordringer: Behov for et lille læringsmiljø, egentlige indlæringsvanskeligheder, sociale udfordringer, familiemæssige konflikter, vanskeligheder på grund af en eventuel diagnose – eller en kombination af disse ting. På Esrum Kost- og Friskole møder både elever og forældre et miljø, der er trygt og rummeligt, og som ser ressourcer frem for problemer. Vi arbejder med små undervisningsgrupper, hvor der er fokus på den enkelte elev, og vi bestræber os på at have et miljø både i skolen og på kostafdelingen, hvor mobning ikke er en del af hverdagen.

På Esrum Kost- og Friskole har vi mulighed for at tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov og interesser. Det betyder helt konkret, at vi ikke anvender klassetrin, men i stedet deler eleverne op i grupper, der passer til elevens niveau og alder.

Vores fokus er – selvfølgelig – på at hjælpe jeres børn til at få en 9.-10. klasses afgangsprøve og finde deres vej videre i uddannelsessystemet med en realistisk indsigt i deres egne ressourcer. Men vi er samtidig en skole, hvor vi prioriterer at gøre vores elever til aktive medborgere i samfundet med alt, hvad det indebærer: Sociale kompetencer, kendskab til demokrati og rettigheder, et internationalt udsyn, viden om miljø og bæredygtighed, sund kost og gode relationer til familie og netværk.

Esrum Kost- og Friskole har pt. inddelt eleverne i fire grupper:

Skriv til os

+45 48 39 09 50