Fritid

Kontakt os

Når du bor på kostafdelingen, er der heldigvis masser af fritid, hvor du kan være sammen med dine venner, hygge dig med dine fritidsinteresser, eller deltage i fælles aktiviteter. I fritiden dyrker vi også fællesskabet, i større eller mindre fællesskaber, alt efter hvad du har mest lyst til.

Når dine lektier er lavet, og du har forberedt dig til næste skoledag, er der dømt ”fri leg” til dig og de elever og venner du dagligt bor sammen med.

Det kan være at du går til fodbold eller ridning et sted i omegnen, det kan også være at du hellere vil trække dig ind på dit værelse med nogle af vennerne, eller spiller et brætspil med de andre, eller tager en tur til Gilleleje eller Hillerød for at shoppe eller gå på café. Måske har du lyst til at spille pool ved vores pool-bord sammen med en af pædagogerne, eller tage et spil bordtennis eller sætte dig godt til rette foran vores spille-konsoller og game med dine kammerater; mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Om sommeren kan du tage med til stranden for at bade, eller cykle en tur rundt om Esrum sø, og skulle du have lyst til at træne med vægte, har Esrum Kost- og Friskole sit eget lille træningscenter.

I weekenderne hygger vi også, slapper af og lader op og laver ofte fælles aktiviteter for dem der har lyst. Vi tænder bål i baghaven, eller griller på terrassen, måske tager vi en tur ind til København, eller smutter forbi en biograf for at se den sidste nye film. Vi har også kanoer så du med de voksne kan sejle en tur på Esrum Sø, og skulle du have mod på en frisk volleyball-kamp eller fodboldkamp, har vi både udendørs volleybane og multibane, ligesom vi jo råder over vores egen indendørs hal.

Skriv til os

+45 48 39 09 50