At bo på Esrum Kostskole

Kontakt os

På Esrum Kost- og Friskole, har vi både enkelt og dobbeltværelser.

Det er op til kostafdelingen at vurdere om du vil have bedst af at bo i dit eget værelse, eller om du måske vil have bedst af at bo med en roomie af samme køn. Det er som udgangspunkt os der træffer beslutning om hvem du vil have bedst af at bo sammen med, men du bliver naturligvis hørt.

På alle værelser er der seng, skab, kommode, stol og bord. Når du kommer til skolen, får du sengetøj udleveret. Du får også nogle penge til at indrette værelset med og gøre det hyggeligt; f.eks. plakater, planter, puder og lignende. På den måde kan du føle dig hjemme og sætte dit præg på værelset, her vil din kontaktpædagog naturligvis hjælpe dig.

På kostafdelingen har vi alle faciliteter; ud over de fælles badeværelser og toiletter, har vi vaskemaskiner og tørretumblere, så du altid kan vaske dit tøj. Hvis ikke du ved hvordan du gør, vil din primærpædagog hjælpe dig. Der er også et køkken, med køleskab og opvaskemaskine, hvor du har mulighed for at tilberede lidt frugt til dig selv, eller lave mad og bage sammen med andre.

På kostafdelingen på Esrum, bliver der gjort rent på fællesarealerne – inkl. fælles badeværelser. Du skal dog selv gøre rent på dit eget værelse, og sørge for at det holdes ryddeligt. Selv om dit værelse er dit område, forventer vi, at du kan fremvise et rengjort og ryddeligt værelse, og at du sikrer at der ikke ligger affald og mad på dit værelser der lugter.

Esrum Kost og Friskole har åbent hver anden weekend, så hvor hverdagene bruges til at sikre din deltagelse i undervisningen og fællesskabet, drejer weekender sig i stedet om at slappe af og hygge med vennerne, samt at tage på sjove udflugter, som for eksempel en tur i biffen, en tur i svømmehallen og andet.

På kostafdelingen gælder de samme hensyn som på resten af Esrum Kost- og Friskole, nemlig at man behandler hinanden respektfuldt, og er en del af det forpligtende fællesskab.

Skriv til os

+45 48 39 09 50