Skole for børn med særlige behov

En rummelig skole på Sjælland

Esrum Kost- & Friskole er både en kostskole og en friskole med stort fokus på den enkelte elev. Vi har meget få elever pr. klasse, så vi er sikre på at alle elever får den nødvendige støtte. Vi sørger for at alle elever får en fantastisk mulighed for at blive godt klædt på videre i livet. For os og for vores elever er rummelighed en vigtig værdi – Og det ser vi tydeligt!

Skole for børn med indlæringsvanskeligheder Til toppen

Vi har samlet en erfaren gruppe undervisere, der er fantastiske til at tage sig af børn og unge med indlæringsvanskeligheder. Vi har stor erfaring i at håndtere elever med indlæringsvanskeligheder, da mange af vores nuværende og tidligere elever lider af dette.

Hos Esrum Kost- og Friskole ønsker vi at der skal være plads til alle, også dem der ikke lige kan det hele med det samme. Vi sørger derudover også for, at arbejde med eleverne fagligt og socialt, da dette er 2 kernekompetencer i deres voksenliv.

Skole for børn med sociale vanskeligheder Til toppen

Vi har et stort fokus på vores elevers sociale kompetencer, da vi oplever at et godt socialt liv på skolen, kan være med til at forbedre viljen til det faglige.

Som med de faglige indlæringsvanskeligheder har vi også en stor erfaring og succes med at hårdtere elever med sociale vanskeligheder.

Kostskole for børn der mistrives Til toppen

Vi ønsker ikke at se at vores elever mistrives. Derfor har vi meget få elever pr. klasse, så vi er sikre på at der bliver taget hånd om samtlige elever. Vores undervisere har derfor meget bedre vilkår, for at se om den enkelte elev mistrives.

Tag kontakt til os i dag Til toppen

Hvis du ønsker at tage en snak om hvad vi kan gøre for dit barn, så tøv ikke med at skrive til os på kontor@esrumkostskole.dk – Du har også mulighed for at ringe til os på +45 4839 0950.

Vil DU starte på
    Esrum Kost- og Friskole?

Så giv os et kald på tlf.: 4839 0950 eller kontakt os på kontor@esrumkostskole.dk

{
    ”Skulle der være en elev, der ikke har lyst til at gå i skole, samarbejder nattevagten med elevens kontaktlærer om at tale med eleven og motivere ham eller hende til at komme afsted. Målet er, at alle elever skal i skole. Hver dag”.

Leder af kostafdelingen og souschef, Lotte Gjerlufsen

{
    ”På et tidspunkt fik vi en elev, der ikke havde talt med far i tre måneder. Sammen med eleven inviterede vi faren med til ridning og herop og spise aftensmad. Vi sørgede stille og roligt for at få relationen bygget op igen.”

Leder af kostafdelingen og souschef, Lotte Gjerlufsen